Olemme selvitelleet talopakettejen hintoja ja toimitussisältöjä. Voi että kuin vertailu on vaikeaa! Varmaan tahallaan asia on tehty todella vaikeaksi. Toimitussisällöt vaihtelevat, ja osasta ei saa mitään tolkkua mikä kuuluu hintaan ja mikä ei.

Yllättäen olemme myös törmänneet siihen, että talopakettien pohjat ovat toinen toistaan kummallisempia. Taloissa on järkyttävän paljon neliöitä, mutta esim makuuhuoneet ovat silti pieniä kopperoita. On todella vaikea löytää mieleistään taloa, tai edes lähellekään mieleistä. Aina on jotain muutettavaa: joko makuuhuoneet on niitä koppeja, vessaan pitää mennä peruuttamalla tai pesutilat ovat niin pienet, että luulisi olevansa laivalla.

Ja lisäksi vielä: luulevatko talosuunnittelijat, että kaikki pesettävät pyykkinsä pesulassa, kun minkäänlaista pyykinkuivaustilaa ei kodinhoitohuoneesta löydy? Vai onko tarkoitus kuivattaa pyykit jossain telineessä keskellä olohuonetta, tai nythän sen vasta tajusin: ne talopakettejen isot aulat on varmaan suunniteltu pyykkinaruja varten!