Nyt kun olen saanut keittiökaapistot suunniteltua loppuun, niin olen alkanut suunnitella muiden tilojen kalustamista. Tai siis yhdet suunnitelmat on jo keittiökalusteliikkeen ennakkotilauksessa, mutta kun niitä saa vielä muokata niin...

Kuistille tulee tietysti vaatesäilytystilat ulkovaatteille kuten yleensäkin, ja tilaa on käytettävissä 180cm, eli 3x60cm. Ennakkotilaukseen on laitettu yksi korikaappi 60cm ja yksi naulakkokaappi 120cm. Nyt kuitenkin olen suunnitellut, että ensin alas tulisi 4x30cm laatikot ja niiden päälle matalat tankokaapit 2x60cm, ja viereen sitten hyllykaappi 60cm.

Samoin teinimme keksi, että nyt ennakkotilauksessa on makuuhuoneiden kaapeiksi 2x50cm korikaapit ja 1x100cm tankokaappi. Näissä toinen korikaappi vaihdetaan hyllykaapiksi, jossa voi säilyttää vähän erilaisia tavaroita, kuin korikaapissa. Itse kun en säilytä makuuhuoneen kaapissa kuin vaatteita, niin en heti tajunnut, että teinimme käyttää nytkin yhtä huoneensa hyllykaapeista kirjojen, pelien yms. säilytykseen.