Taas olisi joku tulossa katsomaan taloa, hyvä vaan. Itse tehdyn aikataulun mukaan kohta pitäisi alkaa tapahtua, jos aiotaan syksyllä saada uusi talo siihen malliin, että voitaisiin muuttaa sinne.

Parin viime päivä aikana olen yrittänyt saada mahdutettua alakerran vessaan kaappia, jossa voisi säilyttää paperia, pyyhkeitä, pottia, ja mitä nyt ikinä vessassa sattuu tarvitsemaan. Tämä kaappi on minulle aikamoisen iso ongelma, kun en yhtään tykkää esim. allaskaapeista, enkä kyllä niistä nykyaikaisista malja-altaistakaan. Mielestäni meillä on nyt juuri hyvä wc, ja vähän vastaavanlaisen haluan uuteenkin taloon. Uudessa talossa nykyisen vessan kopio tulee sijoittumaan yläkertaan, ja alas tulee "vain" wc, eikä ollenkaan suihkua. Lisäksi uuteen taloon ei tule yhtään perinteistä lattiakiinnitteistä wc-pyttyä vaan molemmat wc:t ovat ns. seinämallia. Nytkin meillä siis on yksi tällainen pytty, ja se on kyllä oikea siivoojan unelma verrattuna siihen perinteiseen malliin.

Niin mutta siis se kaappi. Olen nyt ilmeisesti päätymässä kapeaan ja korkeaan kaappiin, tai oikeastaan pariin-kolmeen kaappiin päällekäin. Ideana olis laittaa pari-kolme keittiön yläkaappia n.30cm syvää, 30-40cm leveää, päälekkäin niin että jokaisella kaapilla olisi oma käyttötarkoitusensa: alimmaiseen potat ja vaipat, seuraavaan paperit, sitten pyyhkeet. Väliin voisi vielä sijoittaa laatikon tai pari kaikkia naisten juttuja varten: meikkejä, hius juttuja yms. Ovina voisi olla ruloja tai tavallisia tai vaikka molempia. Tämä on siis vielä ajatuksen tasolla, mutta eiköhän se tästä...