Se mahtuu sittenkin! Olen etsinyt netistä poreammetta, joka mahtuisi uuden talon pesuhuoneeseen, ja eilen se sitten löytyi. Ja silti mahtuu vielä kaksi suihkuakin, joka on mielestäni minimivaatimus saunan yhteydessä olevalle pesuhuoneelle.

Poreamme on ollut pitkään suuri haaveeni, mutta sitä on ollut aika vaikea sijoittaa nykyiseen taloomme, ainakin näin jälkikäteen. Poreamme kun vaatii ne omat vesi- ja viemäriliitäntänsä, ja niiden vetäminen jälkikäteen ei ole mikään pikkujuttu. Eikä kyllä taitaisi nykyinen lämminvesivaraajakaan riittää poreammeen täyttöön, tai kai vielä ammeen täyttöön, mutta muut joutuisivat sitten peseytymään kylmällä vedellä Silmänisku.

Eilen sitten piirtelin jälleen kerran talon pohjia uusiksi, niin teini-ikäinen lapsemme kysyi isältään, että oliko nykyisen talomme suunnittelu yhtä vaikeaa? Vastaukseksi mieheni antoi, että ainahan äidin suunnitelmat ovat vaikeita. Mielestäni nyt osaa jotenkin vaatia ihan erilailla siltä tulevalta talolta, kuin silloin lähes 20 vuotta sitten. Nyt tavallaan tietää minkä haluasi olevan toisin ja mikä on sellaista, joka ehdottomasti pitää olla samanlailla kuin nytkin.