Meidän uudelle tontille, tai no siis rajalle,  merkataan kulmia ja kaivetaan vesi-ja viemärilinjoja! Ensikuussa pitäisi tulla kaivuri kaivamaan teiden pohjia.

Lattiamateriaalin valinta on ollut viimeaikainen ongelmani, eikä ASTA-messuilla käynti auttanut asiaa yhtään. Itse pidän parketista ja laatoista sitten esim. eteisessä ja keittiössä. Parketin ongelmana on naarmuuntuminen ja se että miten lattian ala jaetaan tupakeittiön osalta keittiöön ja olohuoneeseen - keittiöön laattaa, olohuoneeseen parkettia. Lisäksi kun haluan kohtuullisen tumman, ei punasävyisen parketin, niin soppa on valmis. Vaihtoehdoiksi jää pähkinä, ja sitten joitakin sävytettyjä tammiparketteja. Pähkinäparketti vaalenee ajan mittaan päin vastoin kuin parketit yleensä ja sävytetyn parketin ongelmana on mahdolliset, syvät naarmut, jotka paljastaisivat vaaleamman tammen värikerroksen alta. Laminaattia meille ei laiteta enää koskaan eikä mihinkään lattiaan.  Aika moni on suositellut korkki- tai korkkivinyylilattiaa, mutta ainakin vielä mietityttää, tällä vaihtoehdolla olisi kuitenkin jo yksi ongelma ratkaistu - nimittäin se miten lattian ala jaetaan - korkki olisi kuulemma ihan hyvä materiaali myös keittiön lattiassa.

Lauantaina olisi tarkoitus käydä katsomassa livenä tilaamaani uunia. Aika jännittävää, onkohan se niin pieni kuin olen kuvitellut?

Vain se ostaja puuttuu tältä vanhalta talolta, lauantaina kun olivat käyneet katsomassa, niin nainen oli ilmeisesti pitänyt talosta mutta mies vähän vielä miettii. On kuulemma muitakin vaihtoehtoja, mutta kaikkiin muihin pitäisi tehdä enemmän remonttia kuin tähän. Nyt vaan peukut pystyyn!