Keittiö on L-mallinen, n.2,5 x 4,5m ja pidemmällä seinällä ikkuna, joten käytännön syistä yläkaappeja tulee vain lyhyemmälle seinälle. Lyhyemmälle seinälle sijoittuvat uuni, keittotaso ja mikro, pidemmälle seinälle tiskiallas, astianpesukone ja kylmiö.

Alas tulee koko matkalle yhtenäiseen linjaan kaksi vetolaatikkoa päällekkäin ja lyhyemmälle seinälle ylös kaksi kaappia päällekkäin. Astianpesukone nostetaan oikealle korkeudelle, uuni ja mikro sijoitetaan yläkaapistoon.  Lyhyempi seinä päättyy takkaleivinuuniin.

Mietinkin nyt miten kaapistojen välitila toteutetaan. Ajatuksena on laittaa lyhyemmälle seinälle esim. tällaista laattaa: ER DELHI MUSGO 31.5X56.5, joka on Laattapisteen mallistoa. Harkinnassa on myös laittaa oikeaa kiveä, mutta, mutta...

1271065624_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pidemmälle seinälle taas haluaisin tapettia, koska kyseinen seinä näkyy myös oleskelutilan puolelle. Mielellään joitain ruskeaa ja näyttäväkuvioista, eli sitä sitten vielä pitäisi haeskella. Tason yläpuolelle tapetin suojaksi sitten lasi, jotta ei pieniä roiskeita pelästy.