Me vietettiin jouluna tasan yksi kokonainen vapaapäivä - eli aatto. Muutoin oltiin raksalla, -joskin aika lyhyitä päiviä - mies asenteli ilmastointi- ja pölynimuriputkia ja minä siivosin, kittailin - ja asentelin muutaman sälekaihtimen - nehän on kätevä asentaa ajoissaKieli ulkona, mutta ovatpahan sitten ikkunanvälissä suojassa, ja vähemmän kaikenlaisia paketteja pyörimässä jaloissa. Muutenkin sitä tavaraa tuntuu riittävän. Raivasin saunan meille varastoksi ja wc:n työkalujen säilytyspaikaksi.

Onneksi pakkanen vähän hellitti, niin mies pääsee taas villoittamaan yläkertaa - ja laittamaan niitä ilmastointikanavia. Ilmastointikanavien asentamisen kanssa on pienoinen eristeongelma, eristeiden kun piti tulla ennen joulua, vaan eivätpähän tulleet - nyt siis odotellaan niitä, jotta päästään jatkamaan. Meille tulee siis sellaista solukumista (?) eristysjuttua, joka pujotetaan putkiin jo asennusvaiheessa, niin ei oikein viitsisi asennella putkia kahteen kertaan.

Saatiinpa pari joululahjaakin liittyen talonrakentamiseen - talomyyjältä saimme saunakiulun ja löylykauhan sekä talotehtaalta lahjakortin, jolla saa vuoden lehtitilauksen.