Herra Takankokoaja sitten vihdoin eilen illalla antoi kuulua itsestään... hieman yli yhdeksän illalla. Itse olen sen verran vanhanaikainen, että mielestäni ihmisille ei soitella iltamyöhään tai aamuvarhain, jollein kyse ole hätätapauksesta... jota tämä tuskin oli.

NO, mutta siis Herra Takankokoaja ilmoitti tulevansa vähän yli seitsemän aamulla... ja tuli myös. Mies kävi päästämässä Herran sisälle ja samalla kävivät sitten läpi näitä pieniä "vikoja" työnjäljessä. Viat eivät siis ole kovin suuria, mutta esteettisesti häiritseviä, kuten huonosti saumattuja saumoja ja naarmutettuja kiviä. Herra ei tiennyt yhtään mistä naarmut olivat kiviin tulleet... ei vaikka isoin niistä oli selvästi lipsahtaneesta lastasta peräisin. Saumauksen epätasaisuudellekin löytyi selityksiä, ja pitkin hampain alkoi korjailemaan tekemisiään. Lisäksi kun mies pyysi takaisin Herran poisviemiä takasta tehtaalla otettuja kuvia, niin Herrapa ei aio niitä palauttaa. Mies sitten sanoi, että Herra saa kyllä kopiot kuvista halutessaan, mutta alkuperäiset halutaan takaisin. Mies oli sitten vielä kysynyt, että tuoko Herra kuvat liikkeeseen, josta takan ostimme, niin vastaus oli: "enpä taida". Mies kysyi sitten että tuoko kuvat meille talolle, vastaus oli sama "Enpä taida". Meillä ei miehellä helposti käämi pala, mutta nyt on kuulemma valitus kysyeisen Herran touhuista lähdössä eteenpäin.

Eikä edes otettu puheeksi sotkettua seinää, vaikka siinä onkin ihan kiva työ, kun paikkailen sen. Toisaalta ymmärrän hyvin, että sotkut on osin omaa tyhmyyttäni, kun en ymmärtänyt suojata seinää. Eihän omasta tyhmyydestään voi toista sakottaa.