1296471971_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yläkerran villoitukset edistyvät kohtuullisen hyvin. Seinät ovat saaneet villansa ja sunnuntai meni yläpohjan villoittamisessa. Olihan minunkin sitten sinne ylös kiivettävä apunaiseksi, kun tuolla kattotuolin välissä ei juurikaan ylimääräistä tilaa ole. Yläpohjasta saatiin villoitettua lähes puolet, joten puolet tätä herkkua on vielä tiedossa.

Alakerrassa sain siivottua... taas kerran ja jätteet vietiin pois. Meillä on se hyvä, että jäteasema on ihan lähellä, joten me olemme hoitaneet jätteiden kuljetuksen isolla pakettiautollamme  ja peräkärryllä. Näin säästämme tontilla tilaa ja tontti pysyy myös siistinä, kun tulee ehkä useammin sitten vietyäkin niitä roskia poispäin.

Alakerrassa sain vihdoin myös jyrsittyä kaikki betoniliimat, jotka eivät ole jonkun levypinon alla. Jyrsittävää siis löytyy vielä alakerran makuuhuoneen (joka nyt toimii varastona) lattian lisäksi yhden levypinon alta, sekä kuistilla asustelevien piipunosien alta.

Takan taustaseinänkin sain paikattua kohtuudella takankokoajan jäljiltä. Nyt siellä ei enää näy likaläiskää tai vaaleampaa paikattua kohtaa. Nyt vaan sitten korjailemaan loputkin takankokoajan sotkut.

Ensiviikolla tulee kattopanelit ja sitä ennen täytyisi saada vähän vedettyä sähköjä ja seiniinkin ainakin yksi kerros maalia lisää... joskin kittausta ja hiomista tiedossa ennen sitä.