Pakkaset hieman häiritsevät yläkerran tekoa, ja niin vähästä olisi kiinni lämpöjen saaminen yläkertaan. Sieltä siis puuttuu enää 5cm villaa seinistä ja rappukäytävän villat - niin ja muovit seinistä. Mutta ei auta!

Lauantaina pyörähdettiin ASTA-messuilla, ja mukaan tarttui Mondexin Sense Nature Black -kiuas. Mondex meillä on ollut koko ajan ykkösvaihtoehtona kiukaaksi, näitä kun on päästy testailemaan käytännössä. Nykyisinhän meillä on kertalämmitteinen AITO-kiuas, joka oli silloin 20 vuotta sitten ihan selvä valinta kiukaaksi, mutta nyt haluttiin päästä lämmittämisestä helpolla ja halusimme sähkökiukaan, jossa kuitenkin olisi mukavan pehmeät löylyt.  

1297836605_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alakerrassa onkin sitten saatu osa sähköistä vedettyä (tupa, khh). Eteisen ja tuvan seinät ovat saaneet väriä pintaansa, joskin vain värillisen pohjamaalin. 

Tällä viikolla pitäisi tasoitemiehen tulla vetämään tasoitetta tuvan lattiaan. Sitten vasta telataan pintamaali seiniin.

Kalustetoimituspäiväkin on jo tiedossa 4.4. sisään kannettuna, aikamoinen läjä koottuja kaappeja, vaikka yläkerran kaapit tulevatkin osissa, jotta ne olisi helpompi kantaan ylös.

Kattopanelit eivät sitten tulleetkaan viime viikolla, kuten oli alustavasti luvattu, mutta maanantaiaamuna sitten tuli soitto, että panelit ovat matkalla ja ovat meillä tiistaina tai keskiviikkona - mistä ihmeen kaukaa niitä paneleita oikein tuodaan, kun  monta päivää ovat matkalla - Venäjältäkö?