Viikonlopun aikana saatiin yläkerta villotettua ja muovitettua. Samalla teipattiin myös alakerrasta tuleva höyrynsulkumuovi yläkerran muoviin kiinni (tietysti). Lisäksi teippailin ilmastointiputkien läpiviennit kerrosten väliltä. Joskin vähän se jäi puolitiehen, koska osin teippausta pitää jatkaa alakerran puolelta, ja kun oltiin pienemmällä autolla liikenteessä, niin eihän meillä ihan kaikkia tavaroita mukana ollutkaan, joten tarpeeksi korkeaa pukkia ei löytynyt tällaiselle lyhytjalkaiselle.

Siinä teippauksen sivussa lakkailin yhteen huoneeseen kattopanelit pariin kertaan valkolakalla. Mehän päädyttiin tilaamaan panelit käsittelemättöminä ihan säästösyistä. Valkolakattuna panelit olisivat maksaneet n. 1000€ enemmän kuin käsittelemättöminä, joten päädyin lakkaamaan panelit itse. Lakkaaminen on kuitenkin sen verran helppoa hommaa, ja sitä voi tehdä aina muiden hommien välissä ja huone kerrallaan, ettei se oikeastaan ole homma eikä mikään.

Kodinhoitohuone ja vessa odottelevat vesieristyksiä ja laattoja.  Alakerran makuuhuoneesta puuttuu enää panelit, jotka on valmiiksi lakattuna, sekä lattia materiaali, joka saadaan asennettua vasta kiintokalusteiden jälkeen. Tarkoituksena on siis purkaa kaappikuormasta osa alakerran makuuhuoneeseen. Kaapithan tulevat pääosin valmiiksi koottuna ja sisään kannettuna.

Lattiamatriaalit tilattiin tiukan tinkimiskierroksen jälkeen paikallisesta liikkeestä. Lattiaanhan meillä tulee Forbon Marmoleum Click.