Ei taas oikein ole ehtinyt päivittämään tätä... eilen ei ehtinyt työpäivän aikanakaan päivittelemään, kumma juttu... töitäkin pitää tehdä. No mutta...

Viikonloppu meni yläkerran parissa aika tiukasti, mitä nyt äkillisesti sairastunut lemmikki aiheutti oman ohjelmansa sunnuntaille. Ja lopulta lemmikistä jouduttiin luopumaan eilen illalla, sairauden pahetessa yhtä äkillisesti lääkekuurista ja hetkellisestä virkistymisestä huolimatta. Eilen ei siis ehditty talolle ollenkaan rakentamaan, mutta uuden talon pihaan on avattu uusi lemmikkien hautausmaa. Teini vaati ehdottomasti lemmikkinsä hautaamista uudelle tontille, jotta vielä elossa oleva lajikumppani joskus saa hautapaikkansa ystävänsä viereltä.

Yläkerrassa saatiin kuitenkin laitettua lastulevyt lattiaan ja toisesta päästä muovit teipattua, ikkuna tiivistettyä ja sälekaihtimet ikkunaan. Perjantai iltana kannettiin Forbon Marmoleum Click laatat sisälle, ja aika painavaa materiaalia ne olivatkin; yhdessä laatikossa on n. 1,89m2 = 7 laattaa = n. 17kg. Näitä laatikoita tuli 43kpl ja lisäksi 29 laatikkoa pienempiä laattoja. Lähetys oli lähtenyt Hollannista ja oli meillä perillä alle viikossa, vaikka olimme varautuneet pidempäänkin toimitus aikaan.

Piipun kasaaminen jäi puolitiehen jo edellisenä viikonloppuna, koska Härmä Airilta olivat lähettäneet vahingossa liian isoja tuentakumeja, uudet laitettiin kyllä heti postiin, mutta lähetys reilun 200km päästä Suomen rajojen sisäpuolella ei onnistu viikossa, katsotaan sitten onnistuisiko kahdessa, jotta päästään jatkamaan piipun kanssa ensi viikonloppuna. Asia on kyllä jo selvittelyssä, paketti on kyllä lähtenyt Härmä Airilta, ja nyt tutkitaan Itellan komeroita, joska se meidän paketti jostain löytyisi.

Kattopaneleitakin lakkasin viikonloppuna muutaman neliön, joten vähitellen... vähitellen...