Putkimies kävi laittamassa jakotukkeja paikoilleen, ja aikamoinen hässäkkähän siellä nurkassa vesiputkia onkin. Kylmäveden putket ovat  nyt tukissa kiinni ja lämmin vesi odottelee vuoroaan. Samalla selvisi sekin, ettei kaupungilta enää tullakaan kiinnittämään vesimittareita, vaan senkin hoitaa putkimies. Eli niin se maailma muuttuu Eskoseni, eikä mikään ole niin kuin ennen vanhaa... 20 vuotta sittenSilmänisku. Putkimies jatkaa siis hommiaan, kun kaupungilta saadaan mittari asennettavaksi, että silleen. Nyt kuitenkin putkihässäkkää on sen verran vähemmän, että päästään laatoittamaan, eikä tarvi kokoajan pelätä mikä putki pamahtaan mistäkin naruvirityksestä päin näköä. Vesieristykset saatiinkin tehtyä eilen valmiiksi.

Portaat tilattiin paikalliselta puusepältä, ja toimitus on tällä tietoa viikolla 21, jolloin meidän pitäisi päästä myös muuttamaan. Portaat asennetaan siis ihan viimeisenä ennen muuttoa, jottei tarvi sitten suojailla niitä.

Ja jottei mikään menisi ihan putkeen; eilen olivat keittiökaappikaupasta soittaneet miehelle, että sullehan tulee näitä kivitasoja neljä, ja mies oli sanonut että ei tule kuin kolme, joista yksi otetaan ylipitkänä (n. 5cm)... Hetken päästä soi puhelin uudestaan, ja "langan" päässä on tällä kertaa kivimies, joka kyselee tiskialtaan perään, kun ei heiltä löydy, jotta ollaako toimitettu, - juu ollaan, pitäisi olla Stalalta toimittu suoraan teille... ja hetken päästä ilmoittavat taas että nyt allas on löytynyt heti, kun on tiedetty mitä allasta haetaan. Olivat kuulemma etsineet Franken allasta, kun sellainen oli kuvaan piirretty... Että silleen nyt vaan odotellaan mitähän vielä?

Aamulla tuli soitto, että väliovet on tontilla puolen päivän aikaan. Itse ei päästä niitä vastaanottamaan, mutta onneksi ei ole luvattu sadetta, joten ovet odottavat iltaan nätisti pihassa - toivottavasti eivät karkaa.