Maalämpökoneen asentaja sitten tuli ja meni  tänään. Putkari oli tehnyt vahingossa osan asentajan töistä, joten ei sitten päässyt tekemään mitään. Huomenna tulee kuulemma uudelleen.

Joskus tuntuu, ettei hommista tule yhtään mitään, tässäkin jutussa putkari soitti asentajalle ja yritti selvittää mikä kenenkin urakkaan kuuluu, eikä tullut hullua hurskaammaksi. Eipä siinä mitään; nyt odotellaan hyvitystä asentajan urakasta, kun ei kerran mitään asentanutkaan.

Asentajalle kuuluu myös koneen käyttöönotto ja käytön opastus, jotka hoidetaan sitten myöhemmässä vaiheessa, kun kaikki kytkennät on saatu tehtyä loppuun.

Laitoin tänään tilaukseen takaneduslasit ja keittiön tapetin eteen tulevat lasit. Tilasin kaikki varmuuden vuoksi karkaistuna, jos satuu menemään joskus rikki, niin ei ainakaan telo otseään kovin pahasti, kun karkaistu murenee ihan tuusan nuuskaksi. Asentaessa vaan pitää olla tarkkana, ettei posauta rikki, karkaistu kun ei oikein kestä sivuun tulevaan iskua ja siitä aiheutuvaa jännitteen muutosta, vaan todellakin posahtaa muruiksi. Väittävät noi saunan ovia asentaneet, että joskus olisi mennyt saunan ovi rikki jo pelkästään kun ovi on laskettu laatoituksen päälle, tiedä sitten.

Huomenna pitäisi olla meidän sähkökalusteet tulleet, toivottavasti en ole kovin paljon väärin laskenut tarvittavia kalusteita. Viikonlopuksi yritän saada sähkärin talolle hommiin, jotta joskus sekin homma edistyisi. Yritin kyllä sanoa, että voisin pistää kojerasioita paikoilleen seiniin, mutta en kuulemma kumminkaan osaa kuoria johtoja "oikein", eli siis sähkäriä miellyttävällä tavalla Kieli ulkona. Tehköön sitten itse kuten haluaa. Ei vaan, ymmärrän kyllä, että on aika inhottavaa "korjailla" toisten tekemisiä, kun samassa (jos ei jopa lyhyemmässä) ajassa tekeen homman itse.