1304401944_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonloppu mennä hurahti. Yläkerran katto saatiin paneloitua loppuun. katon panelointi on sellaista "kausittaista" hommaa. Maalaustelineille mahtuu kerallaan 12 panelia, jotka lakataan kahteen kertaan Paneelilakalla Teknoksen sävy 1773. Lakkauskertojen välillä tarvitaan tietysti kuivumisaikaa. Panelit siis kiinnitetään kattoon aina 12 panelin sarjoissa. Yläkerran panelin ovat kuitenkin 5400mm pitkiä, joten telineellisellä paneleita edistyy aina reilun puoli metriä kattoa.

Maanantaina pidettiin "lomaa", eli mieskään ei mennyt töihin vaan teimme talolla yläkerran väliseiniä, tai oikeastaan mies teki ja minä roudasin tavaroita. Teinin huoneessa saatiinkin seinä jo valmiiksi ja ensimmäiseen kertaan kitatuksikin jo.  

Tämä viikko kuluukin nykyisellä talolla siivoillessa kaappeja ja tallia. Eilen vein autollisen tavaraa lähetyskirpputorille, ja tänään olisi tarkoitus käydä kaappeja läpi, mitä voisi jo muuttaa uudelle talolle.  

Oikeasti en vieläkään tiedä mihin tämä kaikki tavara mahtuu täältä meidän nykyiseltä talolta. Muuttoon enää vajaa kuukausi ja kaikki hommat ihan leväällään. Onneksi tulee kesä ja otin lomanikin kesäkuulle, niin voidaan sitten mennä vaikka mökille, jos uusi talo ei ole valmis vielä silloin. Nykyinen talo pitää kuitenkin olla tyhjänä kuun loppuun mennessä.