1305020476_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonloppuna saatiin teinin huone sähköjä ja kaapinvetimiä vaille valmiiksi. Tokikin oven virkaa toimittaa tällä hetkellä muovi, joka toivottavasti edes vähän estää pölyn pääsemistä huoneeseen.

1305021511_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauantaina raksalla menikin lähemmäs puolta yötä, joten pitihän sitä vielä lähteissä kokeilla kuinka keittiön lamput antavat valoa työpöydälle. Vielä kun liesituulettimeen laittaa valon, niin kait tuo riittänee.

Välitilan lasit ja takan eduslasitkin ovat valmiina, kunhan ehtisi vain käydä hakemassa lasitusliikkeestä.

Keittiön hanakin saapui viimein, ja se aiheutti heti pienen ongelmankin, kun olin koko ajan kuvitellut kosketusvapaan hanan toimivan myös keittiössä paristolla, mutta eipäs toimikaa... hana liitetään muuntajan kautta pistotulpalla... ja pistorasiaahan meillä ei tietenkään ole hanalle varattuna. Lähellä on kuitenkin jo pistorasia johon on nyt liitetty tasosta nouseva pistorasiahässäkkä. Täytyy vain vaihtaa sinne kaksiosainen pistorasia yksiosaisen tilalle. Ja sähkäri tykkää, kun saa ryömiä kulmakaappiin vaihtamaan sitäKieli ulkona

Merkkihuolto palautti viimein kieron keittotasommekin ja nyt se istuu paikoilleen tasan kiven pinnan kanssa. Syyksi kieroon menneelle lasille selvisi rungossa oleva pieni reikä, joka oli 1,5mm liian alhaalla.  

Jaa-a muuttopäivä lähestyy, ja meiltä puuttuu edelleen wc, tai oikeastaan pinnat ja vesikalusteet. Sähköjä pitää vielä vähän saada tehtyä ja eteisen seinät vedettyä pintoihin, jotta saadaan raput asennettua... Kaikki ihan pikku juttuja... ja aikaa ruhtinaalliset 2½ viikkoa!