Kohta kaksi viikkoa asuttu uudessa kodissa, ja edelleen pujottelemme enemmän tai vähemmän laatikoiden keskellä. Asiaa ei auttanut yhtään myöskään miehen viime viikkoinen sairasloma, kun ihan yksin en saa kaikkia tavaroita siirtymään paikoilleen, erityisesti kun osa kaapeista odottaa asentamistaan.

Uusi takaiskukin koettiin, kun aloimme muuton jälkeen asentamaan kuivauskaappia paikoilleen. Kodinkoneemmehan ovat saapuneet jo aiemmin ja olleet varastoituna asennukseen asti. Koneet tarkistettiin tullessa päälipuolisin, ja kaikki koneet olivat ehjissä pakkauksissa. Purkaessamme kaappia pakkauksestaan huomasimme kuitenkin, että kaappi oli painunut yläkulmastaan sisään siten, ettei ovi toimi. Asiasta on reklamoitu myyjää ja merkkikorjaaja on käynyt katsomassa "vamman" laadun. Nyt vain odotellaan miten asiassa edetään - korjataanko vai vaihdetaanko.   

Moni omakotitaloon muuttava muuttaa varmaan pienemmästä asunnosta isompaa, joten uusi koti tuntuu avaralta ja isolta, jopa tyhjältä. Meillä tilanne on täysin päinvastainen, täällä yritetään sulloa reilusta 200m2 muutettuja tavaroita n. 130m2 taloon.  Ylimääräistä tavaraa siis on ja paljon. Kuinkahan paljon sitä olisi jos emme olisi aloittaneet jo vuosi sitten "kadottamaan" tavaroita?

Positiivisesti ajateltuna olen saanut jo kaikki keittiötavarat paikoilleen - ainakin melkein. Hälytysjärjestelmä on käyty asentamassa ja lamput ovat pääosin paikoillaan. Pihan osaltakin on tapahtunut edistystä, pihaan on kipattu rekallinen hiekkaa, 30m2 kompostimultaa ja lisää on tulossa. Juhannuksen jälkeen pitäisi traktorin tulla muotoilemaan pihaa ja levittelemään kasoja, joten eiköhän istutuspuuhiinkin päästä vielä tämän kesän aikana.