Kohta ollaan saatu kaikki talolla olevat muuttolaatikot purettua, enää jäljellä ne laatikot/huonekalut, jotka on väliaikaisesti varastoituna miehen autotallilla.  Edelleen poistolistalla on iso kasa tavaroita, ja tänään viedään taas laatikollinen tavaraa kierrätykseen. Nyt kuitenkin koiruus sai vähän enemmän tilaa itselleen yöksi, kun ei tarvinut enää sitä sulkea kodinhoitohuoneeseen tavaroiden takia. 

Koira alkaa olla jo aikamoisessa pesukunnossa, ja viikonlopun työlistalla onkin kurapisteen kaakelointi ja alakerran vessaakin aloitellaan. Toivottavasti saadaan ensi viikolla putkimies asentamaan hanoja. Ulkovuorta saatiin maalattua jonkin verran ennen sateiden alkua, ja hommaa olisikin tarkoitus jatkaa heti kun alakerrassa on vessa valmiina.  Tärkein homma ulkona lienee parvekeen tekeminen, koska nyt siellä ei ole vielä muuta kuin runko pystyssä, tästä oli rakennustarkastaja vähän huomauttanut, ja joissakin tapauksissa parvekkeen ovista on kehoitettu ottamaan kahvat pois kunnes parvekkeella on lattia ja kaiteet. Toisaalta oli samaan hengenvetoon kehunut, että sitten menee myös varatie tukkoon, joten kahva sai jäädä, kun ei meillä ole pieniä lapsiakaan.

Sauna ja pesuhuone odottelevat siis vuoroansa, joka on vasta parvekkeen ja ulkovuoren jälkeen, vaikka käytännössä varmaankin tehdään molempia säästä riippuen.

Niin ja kuivauskaappi asiakin selvisi ja vaihtoon menee. Luvattiin itse toimittaa rikkinäinen kaappi Tampereelle ja saadaan uusi tilalle. Sitten päästään tekemään kodinhoitohuoneen nurkkakin valmiiksi.