Viikonloppuna käytössämme oli nosturi, joten suunnitellut sisätyöt vaihtuivat ulkohommiin. Toiselle pitkälle sivulle saatiin lyötyä ylös pystypanelit ja nyt molemmat päädyt on saatu maalattua. Panelit maalattiin Teknoksen Nordica Ekolla sävy 7433, joka kaikkien seitsemän värikokeilun jälkeen osoittautui oikeaksi valinnaksi. Räystäslaudat maalattiin sävyllä 7133, ja samalla sävyllä maalataan vielä ikkunapielet, nurkkalaudat ja koristelistat. Sokkelin päädyimme pinnoittamisen sijaan maalaamaan, joka mielestämme sopii tällaiseen rintamamiestyyppiseen taloon vallan mainiosti. Sokkelin maalina Teknoksen Siloksan silikoniemulsiomaali, sävy 696, joka ei sitten ihan nappiin mielestäni osunutkaan, vaan on makuuni hivenen liian "vihreä". 

Samalla kun nosturi oli pihalla niin mies asensi päätyyn myös poistumisputket ja -tikkaat.

Alakerran vessakin saatiin käyttöön, kun  mies laittoi hanan paikoilleen. Ikeassakin käytiin pyörähtämässä ja mukaan tarttui mm. tämä wc:n peili ja ruokailuvälinelaatikkoon jakajia. Peilissä olevat kukkaset olivat alunperin punaiset, mutta maalasin ne spreymaalilla valkoiseksi, sopivat siten mielestäni paremmin. Perhe oli kyllä ihan erimieltä peilivalinnastani, mutta käyköön sitten yläkerran vessassa, sinne mies sai valita itse peilin.

Jakajiakin jouduttiin "jonkin" verran jalostamaan, koska meillä laatikon syvyys on vajaat 30cm, ja Ikean laatikon jakajat on tehty Ikean mitoilla normaalisyvyiseen laatikkoon.