Eilen mies "naputteli" ikkuna- ja ovilistoja paikoilleen ja alakerta alkaakin olla niiden osalta valmiina. Olohuoneessa ikkunoiden väli on niin kapea, että päädyimme listoittamaan sen kokonaan, joskin pienoista päänvaivaa se aiheutti. Listoista otettiin vajaa sentti pois leveydestä ja ihan kiva siitä tuli.

Paristakin blogista olen lukenut, että Finndomon ikkunasmyygit ovat aiheuttaneet ongelmia, koska ovat 45mm leveät ja siihenhän ei silloin normi 42mm lista riitä. Meillä mies ratkaisi asian tekemällä sisäsmyygit valmiiksi maalatusta valkoisesta 95mm smyygilaudasta halkaisemalla pituussuunnassa. 

Meille tilattiin talopaketin mukana ns. integroidut sälekaihtimet ikkunoihin. Tilaus tehtiin sen kummemmin asiaan perehtymättä, täysin sen perusteella, että meillä oli myös vanhassa talossa integroidut kaihtimet. Vanhan talon ikkunat olivat Tiivin ja heillä tuo kaihtimen säätönuppi on litteämpi (ja paremman näköinen) kuin nämä nykyiset. Nyt kun ikkunoita ei ole asennettu elementin sisäpinnan kanssa tasan, kaihtimien säätönupit aiheuttavat sen, että ikkunoita ei saa "selälleen" kolhimatta listoituksia.  Onneksi inhoan ikkunoiden pesua, onpahan taas yksi syy vältellä sitäkin hommaa .