Meillä tapahtuu välillä jotain näkyvääkin, eli pesuhuone on saatu vesieristettyä ja laatoitettua. Toiveita on siis saada saunoa omassa saunassa jouluna.

Yllätyksekseni pesuhuoneesta ei tullutkaan kovin pimeänoloinen, vaikka laatat ovatkin aika tummat. Kuvassa ruosteenväri ehkä vielä vähän korostuu, luonnossa laatta on ehkä hivenen ruskeampi.  Lattia laatoitettiin samalla 10x10 laatalla kuin yläkerran wc/suihku. Siellä lattia on jo havaittu hyväksi, koska ei ole ollenkaan liukas, ei edes saippuaisena. Ikkunaseinä laatoitettiin valesaumaisella 30x45 laatalla, muut seinät samankokoisella laatalla ilman valesaumoja.

Pihallakin on tapahtunut, savi, hiekka ja multakasat oon saatu leviteltyä paikoilleen, joskin multa ei ihan riittänyt, joten nyt syksyllä otetaan vielä yksi kuorma multaa tontille kaupungin puistoalueen kautta. Pihatöitä jatketaan sitten keväällä. Keväällä toivottavasti saadaan vielä tuotua kuorma hiekkaa naapuritontin kautta takapihalle, ellei sitten satu hyvä tuuri ja maa jäätyy ennen lumen tuloa. Säästyisi aikamoiselta kärräämiseltä.