Jotenkin tuntuu, ettei saa mitään aikaiseksi. Pihahommiin on päästy jonkin verran. Traktorimiehillä tuppaa olemaan kiirettä näin keväisin, joten meidän multakasa odottelee siirtäjäänsä kunnan puolella. Käytiin ostamassa muutamia havuja pihaan ja siirrettiin vanhasta paikasta tuodut aitataimet paikoilleen. Osa perennoista joudutaan nyt siirtämään uuteen väliaikaispaikkaan, koska tuskin saadaan kaikkia suunnitelmia tehtyä tämän kesän aikana. Nythän perennat ovat olleet viimekesästä alkaen väliaikaisesti sellaisessa kohtaa, johon olisi nyt tarkoitus hakea muutama marjapensas. Lähinaapurin rajalle lyötiin muutama aitaelementti, ja nyt olisi hakusassa koira-aitaelementit...

Yhtenä päivänä meidän kodinhoitohuoneeseen oli ilmestynyt ikkuna- ja ovilistoja olipa eteiseenkin laitettu pari listanpätkää malliksi.

Mies on edelleen osin toipilaana joulukuisen kolarin jäljiltä, joten paljon ei pysty hommia tekemään, jos aikoo pystyä töissäkin käymään. Kolari on tuonut tullessaan muitakin ongelmia, ja ainakin se ollaan huomattu, että pienyrittäjän ei kannata joutua kolariin, ei edes silloin vaikka itse olisi se syytön osapuoli. Vakuutusyhtiöiden kanssa tarvii tapella joka asiasta, ja kummasti vaan ne kaikki kulut tuntuu jäävän itselle maksettavaksi. Toisaalta vähän asiaa helpottaa se kun muistaa, että onneksi ukkokullan henkiriepu on edelleen tallessa... joskin hyvin stressaantuneena cheeky.