Tänään tulee kiinteistövälittäjä käymään, saa nähdä paljonko "lupaa" talosta. Meillä siis nyt vuonna 1992 valmistunut talo, jossa 5mh, k, oh, s, ph, khh, kuraet, terassi, reilu 150 m2, ja talli-katos-varastorakennus, jossa lämmintä tilaa 35m2. Piha on hoidettu (vaikka sitä ei nyt kyllä lumen alta näy), paljon ruusuja, omenapuita, marjapensaita, mansikoita jne. Kulkutiet kivetetty ja paljon pengerkivillä tehtyjä istutusalueita, joilla kukkia ja pensaita, lisäksi aidattu piha-alue. Tonttikin on nykyiseen kaavoitusmaailmaan aika iso, yli 1600m2, kauppaan n. ½km ja keskustaan 2km.

No täti kävi sitten katsomassa taloa, ihan niin paljon ei luvannut kuin olisimme halunneet, lähelle kuitenkin, psykologiaa kuulemma. Ja kun talo kuitenkin pitäisi myydä niin päädyttiin varmaan hintaan, mieluummin kuin että ensin pyydettäisiin sikahintaa ja sitten lasketaisiin pari kuukauden päästä kun ei yhtään ole ollut kysyntää.

Toivottavasti kuitenkin talon kunto vaikuttaa myyntiaikaan niin, että ostaja olisi kesään mennessä tiedossa, ennen kuin uutta taloa ruvetaan pystyttämään. Itse luvattiin toimittaa kuvat myyntiä varten, jos kuvat on välittäjällä huomenna, niin myynti-ilmoitus on netissä torstaista lähtien.