Puolikuntoinen takankokoaja oli saapunut eilen aamulla työmaalle, joskin mitään etukäteen ilmoittamatta. Onneksi mies oli päättänyt aamutuimaan ottaa pienen erän lumen lapiointia peräkärryltä pois. Ja mikä onni että se lumi oli tosi tiukkaan tamppaantunutta katolta tippunutta suojalunta. Muuten olisi takan kokoaminen jäänyt eiliseltäkin päivältä.

No,nyt takka on lähes valmiina mitä nyt jotain osia oli jäänyt lähetyksestä uupumaan, koska olivat totaalisen hukassa. Kokoaja kyseli meiltä ollaanko nähty jotain pussia, mutta mitäs me oltais nähty, kun ei mitään laatikoita oltu edes availtu.

Takasta puuttuu siis muutama tulitiili (tai mitä ne nyt sitten ovatkaan) sieltä pesän sisältä. Kaikki luukut on asentamatta myös. Kokoaja lupasi ensiviikolla tulla uudelleen kunhan on saanut puuttuvat osat.

Olipa joku tosi hyvä autokuski sitten möyrinyt meidän tienpätkänkin ihan sika kuntoon. Loistoautoilija oli ollut liikkeellä jollain henkilöautoa suuremmalla pelillä, ainakin renkaiden koon perusteella. Ettei vallan mainoksen Honda-mies itse! Ojan kautta, ja koko 20m matkan, oli sitten päättänyt poistua tontilta. Täytyyhän sitä kokeilla maasto-ominaisuuksia, jos sellaisia autossa on!

Toisaalta kyseisen kokeilun seurauksena tie viettää nyt mukavasti ojaan, ja eilen mies kaivoi ensin ojasta oman pakettiautonsa ja vielä vähän myöhemmin kaivettiin ja tönättiin putkimiehen autoa samaisesta ojasta.

Ai joo... ja jos jotakuta kiinnostaa, Tikkurilan Tunto ei kestä pesua - takankokoaja sotki vähän takan taustalla olevaa seinää, ja nyt siinä on pesun jäljiltä vaalea läikkä. Ehkä vähän paikkamaalusta sillä saman värisellä pohjamaalilla, ja iso toivomus siitä, että piippu peittää loput!