Tontilla kasvaa lähes miehen korkuista heinää, ja tänään käytiin niittämässä sitä sen verran, että saatiin merkkitikut näkyville, jotta kaivuri saa kaivaukset tehtyä. Ensiviikolla maanantaina kaivurimies tulee katsomaan mitä kaivetaan ja minne maa kasataan. Loppuviikosta sitten alkaa kaivaa tietä, pihaa ja pohjia. Tonttihan on niin pieni, että osa maasta joudutaan varmaan läjittämään kunnan puolelle. Maata tarvitaan täytemaaksi sitten hetken päästä, joten sitä ei ole järkevää myöskään kuljettaa minnekään.

Naapuri on läjittänyt osan kaivetusta maasta meidän puolelle, muttei onneksi mihinkään häiritsevään paikkaan. Ainoa, että rajaa on vähän vaikea hahmottaa, kun kerralla näkyy vain yksi rajapyykki.

Naapuri taloista vielä sen verran, että sen tien varteen josta lähtee meidän pihatie tulee kaksi uutta taloa. Molempien talojen perustukset ovat vaimiina, meidän naapuriin tulee aika iso talo, kun pohja on reilun 100m2, ja sitten siihen tulee vielä yläkerta. Taloon muuttaa ilmeisesti lapsiperhe, tai ainakin sellaisen käsityksen  mies sai kun soitteli talvella sitä miten saadaan rekka kääntymään meidän pihatielle.  Tien toiselle puolen tulee reilu 120m2, ja eilen nähtiin kun tulevat omistajat tulivat käymään tontillaan, niin heillä ainakin on kolme lasta.