Tänään tuli soitto; lattiapäällysteet tulevat perjantaina. Toimituskin oli sitten suoraan tontille, vaikka itse ainakin luulin, että ne tulevat sinne liikkeeseen, josta ne päällysteet tilasimmekin.

Onneksi meillä on nyt alakerran makuuhuone siinä kunnossa, että sinne ne johonkin nurkkaan laitetaan odottelemaan asennusta. Keittiöön yritetäänkin saada lattia paikoilleen ennen kalustetoimitusta, koska meillä kaapistot tulevat jaloilla, eikä perinteisellä umpisokkelilla. Tämä kaapiston sijoittaminen jaloille on jo pidempiaikainen haaveni, jota ei voinut toteuttaa nykyisen talomme keittiöremontin yhteydessä, koska lattian laatoitusta ei haluttu uusia, ja laatoitus ei mennyt vanhan kaapiston alle. 

Lattiapäällysteet painavat yhteensä 900kg, joten siinä onkin sitten taas sisälle kannettavaa. Joskin homma jää miehelle, koska pystyy järjestelemään työnsä niin, että pääsee heti aamusta kantamaan laatikoita sisälle, niin eivät pääse imemään kosteutta itseensä.

Lattiapäällysteiden saapumisenn myötä täytyy lämmitystäkin säätää hivenen lämpimmälle, koska nyt meillä on lämpöä alakerrassa n.12 astetta ja yläkerrassa n. 17 astetta kuivurin avittamana. 

Tällä viikolla ei olla oikein ehditty työkiireiltä talolle, mutta loppuviikosta taas sitten olisi tarkoitus vetää sähköjä, jotta päästään levyttämään yläkerran lattiaa.