1295437624_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siinä se nyt sitten seistä töröttää ja odottelee luukkujansa. Tahra seinässä näkyy jopa valokuvassa ja oikeasti vielä enemmän. Josko kokeilisi tänään laittaa siihen vähän maalia päälle, ja katsoa käykö hyvin vai huonosti.

Eilen mies tuli töistä kotiin ajoissa ja meni talolle tekemään hommia. Oli saanut läpiviennit laitettua katolle. Siellä ne olivat nätissä rykelmässä, eipä tarvi laittaa kuin yksi lumieste yhteisesti. Lumieste tulee tarpeen koska läpiviennit tehtiin ns. kylmältäpuolelta ylös ja saatiin näin vähän vähennettyä sitä putkimäärää, joka olisi pitänyt vetää vinon sisäkaton kohdalta harjalle. Nyt vinolle katto osuudelle saadaan villaa vähän enemmän, kuin silloin kun putket olisivat sitä tilaa sieltä viemässä. Yleensähän läpiviennit yritetään laittaa mahdollisuuksien mukaan lähelle katon harjaa.

Eilen kävin vahan jyrsimässä taas lattioitakin, joskin eteisen kohdalla tuntuu betoniliima olevat tosi tiukassa ja saa jyrryyttää vaikka kuinka kauan.

Eilen illalla oli tullut sähkökuvatkin ja aamusta niitä vähän katselin ja lisäilin puuttuvia juttuja. Nyt alkaa sitten olla sekin homma valaisinvalintoja vailla. Ja se vasta hankalaa onkin. Periaatteessa tiedän  mitä haluan, mutta sitten käytännössä en tahdo löytää sitä mitä ajattelen haluavani... eipä ole ensimmäinen kerta.

Tänään kävi kalusteliikkeen mies tarkistusmittaamassa kaappien paikat ja tasojen mitat, ja kyllähän ne sinne mahtuvat. Meillä kyllä tehdään vähän kaikenlaisia virityksiä kaappeihin asennusvaiheessa, joten ihan suoraan paikoilleen niitä ei ihan vaan voi heittää.