1300276508_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jee, Härmä Airilta tuli tänään paketti, joten päästään jatkamaan piippuasennusta! Tai ei pakettia vielä ole avattu, eikä edes nähty, joten toivottavasti ovat nyt oikean kokoisia.

Eilen illalla sain taas yhden ikkunan teippailtua ja asennettua säleverhot sillä välillä kun mies laittoi "muutaman" ruuvin yläkerran lattiaan.

Ai joo, miten tämä kuva liittyy tulevaan taloomme? Ei niin mitenkään, kuva on otettu nykyisen talomme ikkunan välistä, tarkemmin ulkopokan sisäpuolella olevasta ulkopokan kiinnitys "klipsusta". Nykyisten ikkunoiden alumiiniset ulkopokathan ovat aika moisen huteran oloisia, verrattuna lähes mihin vain. Alumiinipoka on aika matalaprofiilista, ja nyt kun olen availlut uuden talomme ulkopokia perinteisellä ikkuna-avaimella, niin aika monta ärräpäätä olen jo ehtinyt päästää. Jos saisin päättää, niin kaikkien valmistajien alumiinipokissa pitäisi olla pakollisena tällaiset "klipsut", joilla ulkopokan saa auki ilman ikkuna-avaimen kanssa kikkailua!

Näitä varmasti tulee ikävä monet kerrat ikkunoita pestessä. Täytyy vain lohduttautua sillä, että ikkunapintoja on tulevaisuudessa vähemmän pestävänä kuin nykyisin Silmänisku