Eilen kävin katsomassa miten paikkamaalaus oli onnistunut... ei niin kovin hyvin. Maali näyttää vaaleammalta, koska kun sävytetään erilaatuisia maaleja, niin sävyyn tulee pakostikin eroa. No katsotaan nyt vielä kun saadaan soviteltua piippua paikoilleen, että näkyykö paikka kuinka paljon vai kävisikö tuuri ja kohta jäisi piipun taakse piiloon, on  kuitenkin vähän siinä ja siinä.

Sähkökuvat on tarkistettu ja lähetetty takaisin korjattavaksi. Paljon ei korjattavaa ollut, mitä nyt jotain oli unohtunut. Ulkopistorasioiden paikkoja en osaa vielä päättää, tässäkin talossa ulkopistorasiat ovat ihan väärissä paikoissa siihen nähden missä niitä tarvittaisiin. Nyt siis ensin päätän mihin istutetaan se kuusi johon joulukynttilät laitetaan, ja missä tulee olemaan nykyisessäkin pihassamme olevat suihkulähteet. Näiden päätösten jälkeen sitten ulkopistorasiat löytävät oman paikkansa.  

Harrille kiitos valaisin vinkistä, ja olikin tuolla käynyt poikkeamassa myös aiemmin, mutta ei sielläkään oikein mikään kolahda tai jos kolahtaa niin rahapussi huutaa apua Nauru. Oikeastaan ongelmanani on se, kannattaako satsata isoja rahoja sähköä säästäviin Led-valaisimiin, kun sillä samalla rahalla saa useampia esim. vaikkapa halogeenispotteja. Toisaalta taas uskon, että ns. hehkulamppua korvaavat valaistusratkaisut tulevat kehittymään vielä, ja nyt ollaan vielä tässä asiassa aika lapsen kengissä. Joten edelleen pähkäillään.

Kattopanelit tulevat viikolla 6, jota ennen pitäisi saada tuvan puoli talosta tyhjäksi, ja seinät maalattua, jotta pääsen sitten lakkailemaan paneleita valkoiseksi. Nyt toisaalta ajattelee, että olisihan voinut ottaa ne panelit valmiiksi lakattuna, mutta kun tässä oli kohtuullisen helppo rako säästämiseen.

Takankokoajakin oli äsken miehelle soitellut, että kuinkas meille pääsee sisälle. Mies oli kysynyt, että riippuu milloin olisi tulossa. Kokoaja oli kehunut olevansa kohta perillä, johon mies oli sanonut että se on sitten voi, voi, koska ollaan molemmat töissä, eikä päästä ovia availemaan. Olivat sopineet sitten, että mies käy päästämässä takankokoajan sisälle, kun vaihtaa omassa työssään kohdetta, ja ajaa talon ohi.

Ihmettelen vaan tämän herran toimintatapoja, ei meillä ainakaan tulisi miehen töistä mitään, jos ei etukäteen asioista sovita asiakkaiden kanssa. Harva kumminkaan siellä raksalla varsinaisesti asuu... tai no aika moni omatoimirakenja kyllä taitaa melkein asua.