1298307425_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään tuli Festivo, ja kuljettaja ilmoittikin fiksusti 15 minuuttia ennen kuin oli tontilla, että täältä tullaan. Tosi kiva kun ilmoitti ajoissa, jotta saatiin porukkaa kantamaan kone sisälle. Festivohan painaa jonkin verran ja on vielä mukavan muotoinen kannettavakin, ettei sitä ihan niin vain syliin otetakkaan. Onneksi palomiehillä oli aikaa, saatiin kaappi sisälle, niin ei tarvinut pihalle jättää.

Viikonloppuna saatiin vihdoin levytettyä se seinä, joka on täynnä vaikka mitä... putkia, putkia ja putkia. Ollaankin miehen kanssa vitsailtu, että meillä kun ei ole sitä teknistä tilaa, niin on meillä ainakin tekninen seinä. Kodinhoitohuoneen seinät saatiin myös kitattua ensimmäisen kerran.

Lisäksi alakerran makuuhuoneen liukuoviseinä saatiin levytettyä toiseltakin puolelta. Nyt lähes kaikki seinät on levytetty molemmin puolin.

Alakerran sähkötkin on vedetty kuistia lukuunottamatta, ja nyt tarvitaan lisää johtoja ja rasioita, jotta voidaan jatkaa.

Nyt olisikin tarkoitus saada kodinhoitohuonetta valmiiksi, jotta saadaan lämpöpumppu omalle paikalleen. Huomenna mies hakee loput laatat, joten ei sitten jää siitäkään kiinni.