Perjantaina perustukset olivat autotallin eristeitä lukuunottamatta valmiina. Muuraukset oli tehtynä, patolevyt asennettuna ja talon osalta eristykset sokkelin sisäpuolella. Ensiviikolla asentavat loput eristeet ja slammavat(?) sokkelin näkyvältä osalta.

Eilen sateen tauottua käytiin vetämässä raksalla kaivolta tulevia vesiputkia ja maakaapeleita. Vesiputket olimme jo aiemmin eristäneet ja vetäneet suojaputkeen, joten ne piti vain työntää sokkelissa olevasta reijästä läpi. Maakaapeita vedettiin sitten useampia: syöttö talolta tallille, maakaapeli tallilta tien valotolpille, pääkeskukselta vedettiin maakaapelit terassille ja pihamökille. Loput ulkovalot otetaan yläkautta. Sokkeliin jouduttiin tekemään yksi reikäkin lisää, kun olivat unohtaneet jättää reiän tulevan pääkeskuksen kohdalle.

Piha on niin pieni, että koko piha valaistus saadaan toteutettua seinävaloilla, ja siten ei varsinaisia valotolppia pihaan tule. Tätä on  minulta kysytty moneen kertaan, että olenko ihan tosissani, kun nykyisessä talossa on ulkovaloja vähintäänkin reilusti. Toki isolle tontille tarvitaan enemmän valoja kuin pienelle, jo pelkästän käytävien valaistus on hyvä olla  kunnossa, ettei pimeinä talvi-iltoina satu haavereita.