Mies oli eilen käynyt tyhjentämässä tuvasta kaikki tavarat pois ja hiomassa seinät maalausvalmiiksi. Nyt kipsilevypino on eteisessä rappujen kohdalla ja eteisessä aiemmin ollut maalämpöpumppu oli siirtynyt saunaan.

Tupa odottelee siis maalaajaansa, ja olenkin ajatellut tänään käydä maalaamassa uudet kittauskohdat pohjamaalilla, vähän kyllä riippuu milloin työt tänään päätyvät, kun on vielä vähän epävarmaa tuo ajankohta.

Mies oli eilen saanut myös hanakulmat kiinnitettyä ja keittiön ja khh:n välinen seinäkin odottelee enää sähköjä, ja sitten pääsee levyttämään seinän toisenkin puolen. Mies hakeekin tänään lisää sähköjohtoja, jotta päästään seuraavaksi khh:n kimppuun. Lattialaatatkin mies tuo tullessaan.

Ensi viikonlopun ohjelmassa onkin ASTA-messut ja 2"x2" kiinnittämistä yläkertaan, jonka jälkeen saadaankin hyörynsulkumuovit paikoilleen ja lämpöä yläkertaan. Joten teippausta tiedossa yläkerran osalta.

Reilu kolme ja puoli kuukautta, ja meidän pitäisi muuttaa pois nykyisestä talostamme, toivottavasti uuteen taloon, ettei tarvi siirtyä kesällä telttamajoitukseen Nauru.